Go Back   Web User Forums > All Other Technical Help Topics > All other topics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 13-11-17, 18:03
mikesang mikesang is offline
Familiar face
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 13
Default strange message

I get the attached message every time I open my PC. I use eMailClient with no problems and I should just like to lose this irritation. Can anyone help me please ?
Attached Images
File Type: jpg Capture.JPG (29.2 KB, 2 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 13-11-17, 19:32
Sneakybeaky's Avatar
Sneakybeaky Sneakybeaky is offline
Passionate member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gosport Hants
Posts: 1,266
Default Re: strange message

You may need to fix this in the registry.
Instructions here:
https://support.microsoft.com/en-gb/...ail-client-can
and here
https://www.tecklyfe.com/fix-outlook...t-mail-client/
__________________
Contrariwise,continued Tweedledee, if it was so, it might be; and if it were so, it would be: but as it isn't, it ain't. That's logic.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Search the forum

Search

© Dennis Publishing Limited Licensed by Felden





All times are GMT. The time now is 18:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Dennis Publishing 2010, All rights reserved