Go Back   Web User Forums > Welcome > Feedback & Announcements

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-11-17, 17:14
fossewayfella's Avatar
fossewayfella fossewayfella is offline
Highly valued member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2,284
Default Re: Postings on WU forum hanging

The only one that seems to be working is "Edge", I wonder. No it can't be connected, can it???

fosseway

I'm trying with Epic and FF. Just tried "Edge" but all I can get is a big box from Google asking me lots of questions I don't want to get involved in.

Last edited by fossewayfella; 05-11-17 at 17:23. Reason: addendum
Reply With Quote
  #12  
Old 05-11-17, 17:14
pete.i pete.i is offline
Enthusiastic contributor
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 448
Default Re: Postings on WU forum hanging

It's still hanging and I have changed nothing. It is a problem with the web site.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-11-17, 17:16
pete.i pete.i is offline
Enthusiastic contributor
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 448
Default Re: Postings on WU forum hanging

It takes around 15 to 20 seconds to load a reply.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-11-17, 17:31
FratPark's Avatar
FratPark FratPark is offline
Top contributor
 
Join Date: Feb 2013
Location: Surbiton, Surrey - Born City of Portsmouth
Posts: 4,255
Default Re: Postings on WU forum hanging

Quote:
Originally Posted by Cantrel View Post
Which browser are you using ?
I use Chrome normally but sometimes Opera for items that will not open in Chrome. As I wrote this forum is slow in both.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-11-17, 18:01
Madeline's Avatar
Madeline Madeline is offline
Top contributor
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cymru
Posts: 47,851
Default Re: Postings on WU forum hanging

The same thing happens for me regardless of which browser I use - this includes IE 11.
__________________
"I'm Irish. We think sideways." Spike Milligan. 1918 - 2002
Reply With Quote
  #16  
Old 05-11-17, 18:46
jak's Avatar
jak jak is offline
Highly valued member
 
Join Date: Aug 2014
Location: West Midlands
Posts: 2,439
Default Re: Postings on WU forum hanging

Quote:
Originally Posted by Cantrel View Post
I haven't had any problems using IE11.
Are you on a back hander from Bill Gates,

You've even got me thinking of returning with plugs and I ducked around IE6 time but I did find IE to be OK it was just that FF had more useful Add-ons.

PS. Yep still hanging for about 15 or 20 seconds.
Reply With Quote
  #17  
Old 05-11-17, 18:49
jak's Avatar
jak jak is offline
Highly valued member
 
Join Date: Aug 2014
Location: West Midlands
Posts: 2,439
Default Re: Postings on WU forum hanging

Trying it in IE,

Nope still hanging, has to be a server problem.

Trust the Mods to get a special fast route in for their delete fingers.
Reply With Quote
  #18  
Old 05-11-17, 19:19
Madeline's Avatar
Madeline Madeline is offline
Top contributor
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cymru
Posts: 47,851
Default Re: Postings on WU forum hanging

I've posted about this before and apart from an unhelpful reply from John-McKenna in one of them, I had no response from Admin or anyone who might possibly be able to do something about the situation. These are my previous posts:

Duplicate posts?? - Web User Forums

Bizarre and idiotic forum error messages - Web User Forums

Sneakybeaky gives an explanation in post #2 of the 2nd thread. MeesterChris has a good suggestion for WU in post #4 of the same thread!
__________________
"I'm Irish. We think sideways." Spike Milligan. 1918 - 2002
Reply With Quote
  #19  
Old 06-11-17, 08:49
rogerman40's Avatar
rogerman40 rogerman40 is offline
Highly valued member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Bedford
Posts: 2,572
Default Re: Postings on WU forum hanging

I consider it very remiss for nobody from Admin, or John M, to not respond to this thread.
They must be aware of the problem as it is patently a problem at their end since it is not a browser one, as indicated by the comments here.
__________________
Errare humanum est
Reply With Quote
  #20  
Old 06-11-17, 09:08
Sneakybeaky's Avatar
Sneakybeaky Sneakybeaky is offline
Passionate member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gosport Hants
Posts: 1,212
Default Re: Postings on WU forum hanging

I suspect that the WUser staff are not programmers and do not have access to the back end software that runs the forum. They probably only have admin (one step above moderator) paying a service provider for webspace on which the forum is hosted and have no access to the mysql database which is probably in need of optimising. This is bound to happen as the number of posts to the forum have increased. Probably the best they can do is ask whoever set up the forum or is hosting it to look at it for them.

I have noticed that editing my post is very quick but new posts take time, indicating mysql database overload.
__________________
Contrariwise,continued Tweedledee, if it was so, it might be; and if it were so, it would be: but as it isn't, it ain't. That's logic.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Search the forum

Search

© Dennis Publishing Limited Licensed by Felden





All times are GMT. The time now is 05:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Dennis Publishing 2010, All rights reserved